• Hi Guest why not show off your CUPRA!
    You can now share your favourite car photos in the new media gallery including embedding pictures from your Instagram account.
  • We're live with the new site! Please let us know what you think in this thread. Also let us know if you spot any quirks.

Map sensor issues!

Bethaanyyyy

Active Member
Sep 3, 2016
1
0
Hi everyone, I'm new to this so I'm sorry if I've posted in the wrong area but looking for urgent help on my 54 plate (05) Ibiza cupra 1.9 tdi. Last week it just stopped boosting, we ran diagnostics which said it was the MAF, we changed it and nothing happened so we changed the MAP sensor. The old one was covered in oil too! Anyway the car was running fine for approx 75 miles and has now stopped boosting again!!! Does anybody have any ideas that could help? Thank you
 

Seastormer

Cupra 280/CBF1000
Apr 25, 2014
4,018
269
64
Edinburgh (Scotland)
Hi everyone, I'm new to this so I'm sorry if I've posted in the wrong area but looking for urgent help on my 54 plate (05) Ibiza cupra 1.9 tdi. Last week it just stopped boosting, we ran diagnostics which said it was the MAF, we changed it and nothing happened so we changed the MAP sensor. The old one was covered in oil too! Anyway the car was running fine for approx 75 miles and has now stopped boosting again!!! Does anybody have any ideas that could help? Thank you
Post this in the Biza section, this area is for motorsport info.
 
Progressive Parts, performance parts and tuning specialists